29 juni 2010

Fawlty Campings (A.K.A. Leve De Online Vertaalprogramma's)

Op zoek naar een camping in Denemarken kwam ik deze beschrijving tegen. Je krijgt écht zin om je haringen daar in de grond te slaan...  (Tip: helemaal uitlezen, het blijft leuk)


Slechts 400 meter na de plantage ziet er de mooiste uitzichten van het geluid, waar u kunt zien aan Zweden (Kullen). Square heeft 360 eenheden met goed leren voorwaarden. Het gebied was vroeger een kwekerij en overblijfselen uit het verleden vandaag in de vorm van de vele mooie en bijzondere bomen en struiken. Niet in het minst zijn onze grote en prachtige Rhodedendron, beschikbaar in verschillende locaties in het plein.


Een mini-beroerte, het is ook mogelijk. U kunt eenvoudig risico wordt gewekt in de ochtend van de rijke vogel leven die zich in en rond het plein. Of kijk een hert / doe vrije teugel in aanvulling op de velden. 
 
De site 2 faciliteit gebouwen zijn slecht, familie en gehandicapten kamers, toiletten, keukens, puslerum, was-en outdoor keuken met eet ruimte en gelegenheid voor het herstel van de nyfangede vis.

Vaststelling van de winkelwagen: de oprichting van caravans, campers en of tent is 3 meter brandregel. Geef alstublieft ga maar eens een maximum van 3 tot 4 meter van de dichtstbijzijnde auto en 0,5 tot 1 meter van de bomen, heggen en struiken.

Bij het meer zijn opgezet tafels en banken, zodat u kunt genieten van zijn lunch met meer eenden, het is een zeer vermakelijke ervaring.
 
Honden zijn welkom op de site en een wandeling in de boomgaard is een puur paradijs voor zowel eigenaar en hond. Op de site, honden worden gehouden in de lijn, maar de hele boomgaard is gratis voor honden, dus heb een snack met uw hond, dus het zal weer thuis.

Winkelen is een hoop. In de ruimte is er een kleine supermarkt, die ook vers brood.

Honden moeten altijd worden gehouden aan de leiband, hoe zoet en goed opgeleid zijn. Wandeling zal plaatsvinden buiten het plein. Als ongelukken gebeuren, dus kom na uw hond!

Wees zoet te houden een oogje op uw kinderen. 

Was de kleren en dergelijke. altijd moet worden in de wasserij. Dit is niet toegestaan om door te spoelen de site van de toiletten. Het is ook niet toegestaan om warm wateren in de toiletten. Gebruik het reinigen borstel! 

Doctor Tel. 48 25 00 41, 16-08.00 weekdagen en het weekend en op feestdagen de hele dag. Tandartshorloge Noord Tel. 70 25 00 41.

Als mag het gedaan eend. Mij dode hartstreke gezelig!!!! 

1 opmerking:

Jolanda zei

Warm wateren, waarom denk ik dan meteen aan plassen?